BA F LHR-GRU
Nach dem Start: warme Nüsse
Gruss aus der Küche: goat cheese
Starter: seared garlic and herb butterfly prawns with cucumber ribbons and Thermidor mayonnaise ODER wild mushroom, truffle, leek and whole grain mustard tartlet with crisp vegetables and bell pepper dressing
Oven-roasted tomato and basil soup (auf den nachfolgenden Salat habe ich verzichtet)
Main course: seared fillet of Aberdeen Angus beef with salt beef croquette, spinach pomme purée, king oyster mushroom, salsify bâtons, tomato and gherkin jus (pre-ordered, hätte es aber auch regulär an Bord gegeben - Fleisch nicht zu trocken und wie das gesamte Menu sehr gut gewürzt)
+1 optierte als Hauptgericht für etwas leichtes aus dem Bistro-Menu: corn-fed chicken and prosciutto ham in Manoucher olive tikka bread with marinated vegetables, mozzarella and basil pesto
Dessert: apple tarte Tatin / fresh fruit
Käseplatte: ein Mix aus Worcester White, Tomme de Savoie, Blacksticks Blue Premier Cru und Perl Wen
